Kattavat palvelumme

Hissien huolto, korjaukset ja myynti.

Tutustu lisää

Hissitekniikka
Pirkanmaan Hissitekniikan keskittyminen Pirkanmaan alueelle lisää palvelun nopeutta ja monipuolisuutta.

  • Hissien huollot sekä korjaukset sekä myynti
  • Hissien modernisoinnit
  • Invahissien, erikoishissien ja kaitahissien huollot ja korjaukset
  • Nosto-ovien huollot, korjaukset sekä myynti
  • Liukuovien, kuormaussiltojen ja pikarullaovien korjaukset


Kunnossapitovälineistö ja erikoistyökalut vastaavat alan viimeisintä kehitystä. Valmistajien alkuperäisten varaosien käyttö lisää luotettavuutta ja vähentää huoltojen ja korjausten tarvetta sekä pidentää laitteiden käyttöikää. Joustavan toiminnan ansiosta tulemme nopeasti paikalle korjaamaan vaurioituneet laitteet. Toimitamme laitteisiin myös tarvittavat varaosat. Näin haitta jää mahdollisimman lyhytaikaiseksi.

Asiantunteva alihankkijaverkosto
Hissihuollon korjaustoiminta on luonnollinen ja välitön kunnossapitopalvelun jatke. Yrityksen käytössä on asiantunteva alihankkijaverkosto, jonka palveluja käytetään korjaustöissä oman henkilökunnan lisäksi tarpeen mukaan.

Käänteinen arvonlisävero
Yrityksemme noudattaa rakentamispalveluiden käänteistä arvonlisäverojärjestelmää. Käänteisyys tarkoittaa käytännössä sitä, että ostaja suorittaa veron tilaamastaan rakentamispalvelusta myyjän sijaan. Urakointiketjussa tämä ulottuu aina pääurakoitsijaan asti. Käännettyä verovelvollisuutta sovelletaan, kun ostaja on muutoin kuin satunnaisesti rakennuspalvelua myyvä arvolisäverovelvollinen elinkeinonharjoittaja.

Päivystys
Pirkanmaan Hissitekniikan päivystyspalvelu takaa huoltosopimuksen piiriin kuuluville laitteille jatkuvan käyttövarmuuden. Päivystävä huoltomies tulee tarvittaessa kohteeseen myös normaalin työajan ulkopuolella. Näin apu on yllättävissäkin hätätapauksissa vain yhden puhelinsoiton päässä.